Kako deluje?

Sweet Sweat krema je izredno močna formula, ki spodbuja naravni proces izgorevanja lokalne podkožne maščobe na »problematičnih predelih« telesa. Spodbuja toploto in mikrocirkulacijo ter pospešuje presnovo lokalnih maščobnih celic. Izboljša prekrvavitev, energijo in potenje med telovadbo. 

Prepotiti se med vadbo je pomembno – za potenje potrebujemo ogromno energije, in sicer veliko več, kot si večina ljudi predstavlja. Kot vsi procesi, ki zahtevajo veliko energije, potenje pripomore pri izgorevanju kalorij.

Izboljšajte svojo vadbo

Sweet Sweat krema izboljšuje prekrvavitev in potenje ter povečuje mišično dejavnost, medtem, ko se bori proti utrujenosti mišic. Najbolje se obnese med kardio, krožnimi in visokointenzivni intervalnimi treningi (HIIT).

Povečajte rezultate

Sweet Sweat krema izboljša cirkulacijo za hitrejše ogrevanje in intenzivnejšo vadbo. Izboljša pretok krvi v mišicah, pospeši vaš metabolizem in vam pomaga, da iz treninga lahko izkoristite več.

Hitrejša regeneracija

Sweet Sweat krema pomaga v boju proti kopičenju mlečne kisline, tako, da vadba traja dlje časa. Spodbuja žleze znojnice, da sproščajo nakopičene toksine.

Znojenje med vadbo je zelo pomembno, saj pomaga pri izgorevanju kalorij. Za potenje je potrebna energija, več kot se je ustvari, več kalorij se porabi.

  • Sweet Sweat krema zagotavlja intenzivno učvrstitev, koža postane bolj gladka, napeta in mehka.
  • Izboljšuje prekrvavitev in potenje ter povečuje mišično aktivnost.
  • Pospešuje termogenski učinek (kurjenje kalorij) med vadbo ali med vsakdanjimi opravili.
  • Spodbuja žleze znojnice, da sproščajo nakopičene toksine.
  • Bori se proti utrujenosti mišic in stopal ter bolečim poškodbam.
  • Cilja na „počasno odzivne celice“, na problematična in poškodovana območja.
  • Izboljša cirkulacijo in spodbuja potenje.
  • Pospeši ogrevanje in čas regeneracije.
  • Nežna aroma vas bo med treningom in po njem osvežila.

Sweet Sweat krema pospeši krvni obtok in dodatno spodbudi znojenje med vadbo.

Vsakodnevna uporaba:
Sweet Sweat Krema se uporablja se za predele rok, trebuha, pasu, stegen in zadnjice. Nanaša se na “problematične” predele telesa s krožnimi masažnimi gibi brez drgnjenja. Lahko se uporablja pod športnimi oblačili, v savni, med plavanjem, med vsakdanjimi opravili tekom dneva ali med spanjem.

Uporaba med vadbo:
Sweet Sweat kremo preprosto nanesete na kožo tik pred vadbo, kjer se bo z vašim povišanim srčnim utripom aktivirala in pričela delovati, to pa bo povzročilo povečano cirkulacijo in potenje na vseh predelih, kamor ste jo nanesli. Sweet Sweat kremo lahko uporabljate tako pogosto, kot želite. Večina dolgoletnih uporabnikov pravi, da brez nje nikoli več ne bi telovadili. Pri vsakodnevni uporabi ni škodljivih stranskih učinkov. 

Sestavine:
Beli snežni vazelin, Brazilski vosek Karnauba, Acai celulozno olje, Organsko Kokosovo olje, Olje semen Granatnega jabolka, Organsko Jojoba olje, Kamelina deviško olje, Olje Skvalena (Oljčno), Izvleček Aloe Vere, D-alfa tokoferol (Vitamin E).

Opozorilo:
Izdelki Sweet Sweat niso namenjeni diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Če ste noseči, dojite, jemljete kakšna zdravila, ali imate diagnosticirano kakšno vrsto bolezni, se pred začetkom vadbe in uporabo izdelkov Sweet Sweat posvetujte s svojim zdravnikom.

Shopping Cart
Scroll to Top